Kamer: ‘Dagelijkse verkleedpartijtjes’

Madelon van Wijk, eerstejaars lerarenopleiding Engels, woont op kamers in Emmen. Ze beschrijft haar kamer als “een samensmelting van ambities en (kapotte) dromen van een volwassen vrouw, die van binnen eigenlijk nog een klein meisje is’.

Ik heb op mijn kamer een oude verkleedkist! Er zitten allemaal superschattige prinsessenjurkjes in. Vroeger, toen ik nog een klein Madje was, had ik dagelijks verkleedpartijtjes. Soms nodigde ik ook vriendinnetjes uit en dan gingen we ons verkleden en dansjes bedenken voor onze ouders. Die vonden dat natuurlijk helemaal geweldig, want dat vinden ouders altijd. Ik heb de kist nu nog steeds. Soms kijk ik er eventjes in, en dan schiet ik vol met nostalgische gevoelens, haha.
Aan mijn fotomuur hangen drie strengen met foto’s, kaartjes met mooie quotes en een paar attributen. De foto’s zijn van mij en mijn vriend Skalk. Misschien leuk om te vertellen: hij is de meest witte Zuid-Afrikaan die je tegen zal komen! Verder staan mijn vrienden op de foto’s en heb nog een paar toeristische kiekjes. Het zijn er nog niet heel erg veel, maar de bedoeling is om mijn hele muur vol te hangen met foto’s en quotes.

Mijn bucketlist is ook erg tof. Daar staan allemaal dingen op die ik dus nog wil doen voordat ik doodga. Het zijn niet allemaal grote gevaarlijke dingen of zo hoor. Het varieert bijvoorbeeld van een wereldreis maken, paragliden en een glas citroensap drinken. Maar een ontmoeting met One Direction staat er bijvoorbeeld ook op. Ik was vroeger een enorme fan!

Daniel Joe Heemskerk

10-kamer-03dagelijkse-verkleedpartijtjes-win-3-06-oktober-2016  10-kamer-04dagelijkse-verkleedpartijtjes-win-3-06-oktober-2016 10-kamer-01dagelijkse-verkleedpartijtjes-win-3-06-oktober-201610-kamer-02dagelijkse-verkleedpartijtjes-win-3-06-oktober-2016

Er zijn 1 reacties op «Kamer: ‘Dagelijkse verkleedpartijtjes’»

  1. Dusty schreef:

    Madelon woont helemaal niet op kamers, hahaha. Betrouwbaar enzo, deze rubriek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *