Creatievelingen gezocht voor expositie op campus

Schilder of fotografeer je graag of maak je bijvoorbeeld beelden en wil je dit wel eens aan de buitenwereld laten zien? Dan krijg je nu de kans om je werk te exposeren op de campus. Komend najaar organiseren het mediacentrum en Windesheim Evenementen namelijk een tentoonstelling met werk van studenten en medewerkers van de hogeschool.

Wie mee wil doen kan een foto van zijn of haar werk mailen naar evenementen@windesheim.nl. Aanmelden kan tot eind september. De expositie is van 31 oktober tot en met 15 december te zien op campus.

Ook in 2019 werd een expositie voor creatieve medewerkers en studenten georganiseerd. Het leverde een gevarieerd aanbod op: van foto’s en schilderijen tot schetsen op bierviltjes en handgemaakte tassen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *