Tattoo: ‘We kijken naar dezelfde maan’

“We waren nog maar veertien toen we bij elkaar kwamen. Mensen waarschuwden ons altijd dat een relatie op zo’n jonge leeftijd niet voor eeuwig kon zijn, daardoor voelden wij ons niet serieus genomen. Mede daarom wilden we een statement maken: dat hoeft helemaal niet zo te zijn. In 2021, toen we al ruim vier jaar samen waren, hebben we allebei dit maantje laten zetten. Een paar jaren daarvoor waren we namelijk een tijdje honderden kilometers uit elkaar, dat vond ik heel heftig. We stuurden elkaar toen elke avond een foto van de maan, om te laten zien dat we naar dezelfde hemel keken. Het is misschien een cliché, maar voor mij was het een troost.”
Lotte Schmidt (journalistiek) en
Romian Tairovski (hbo-ict)

Tekst: Helen van Wincoop
Foto: Gerben Rink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *