Tattoo: ‘Een duiveltje en een engeltje in mijn nek’

“Ongeveer een halfjaartje geleden zag ik dat de tattooshop een actie had; kleine tattoos voor maar 50 euro! Dat kon ik natuurlijk niet aan mij voorbij laten gaan. Mijn impulsiviteit zorgde ervoor dat ik gelijk op Pinterest rond ben gaan kijken en daar kwam ik op het idee om een duivelsvleugeltje en een engelenvleugeltje te tatoeëren op de achterkant van mijn nek.

Veel mensen schrikken als ik zeg dat ik een tattoo in mijn nek heb, maar heel erg valt het niet op omdat het vaak bedekt wordt door mijn haar. Mijn vader vindt het verschrikkelijk, maar mijn moeder vindt het wel gaaf. Nu heb ik altijd een duiveltje en een engeltje op mijn schouder, maar het lijkt tot nu toe of alleen het duiveltje er zit…”

Britt Jonkers, eerstejaars Journalistiek

Tekst: Helen van Wincoop

Foto: Gerben Rink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *