Test: Warmhouders

Wie in deze koude dagen warm wil blijven hoeft de kachel niet hoger te zetten. WIN testte vijf warmhouders.

Comfortabel stinken

Dierensloffen
Als het om warm blijven gaat, geldt: hoe dikker hoe beter. En ik moet toegeven: ze zijn heerlijk warm. Verder zitten er alleen maar nadelen aan. Je kunt geen trappen lopen en rennen is al even gevaarlijk. Na een paar dagen gaan ze een zekere geur verspreiden en Iedereen verklaart je voor gek. Maar ze zitten héérlijk. Te koop bij Scapino voor 12 euro.
Cijfer: 7

Warm prijsje

Betty’s kruik met print
Met een warme kruik verandert zelfs het koudste bed in een comfortabel warm nestje. Het nadeel van dit exemplaar is echter dat ‘ie met een inhoud van anderhalve liter aan de kleine kant is. Daardoor ligt de kruik niet lekker als een kleedje over je beide voeten heen, maar glijdt ‘ie er steeds vanaf. De prijs is daarentegen wel buitengewoon aantrekkelijk: 4,95 euro bij de Action inclusief een winterse hoes.
Cijfer: 6,5

Makkelijk aan- en uittrekken

De sweaterdeken
Snuggie, snuddie of snoodie. Het is een synthetische deken in de vorm van een lange sweater inclusief zakken en cappuchon. Een groot voordeel is dan ook dat je hem makkelijk aan- en uittrekt over je pyjama of kleren, het nadeel is dat je benen en voeten wel koud blijven. De warme dekenjurk waar je niet van wist dat je hem nodig had is verkrijgbaar bij vrijwel alle betaalbare kledingwinkels. Dit exemplaar van de Primark kostte 18 euro. Het staat verschrikkelijk maar het is wel een topproduct als het om warmhouden gaat.
Cijfer: 8

Gedoe op het toilet

Onesie
Deze onesie houdt je niet alleen warm, die kleurtjes zijn ook goed voor je humeur. Lekker zacht, en na de was is ie zó weer droog – en kun je hem gelijk weer aan. Je kunt er ook heerlijk in slapen en dat scheelt weer een graadje in de slaapkamer. Nadeel: er zitten geen zakken in. En zo’n onesie is een heel gedoe op de toilet. Gekocht via onesieskopen.nl voor 21,95 euro.
Cijfer: 8

Elk kwartier naar de magnetrol

Kersenpitkussen
De verpakking zegt dat het kussen twee uur warm blijft. Maar dat blijkt absoluut niet het geval: na een kwartiertje is de weldadige warmte voorbij en na een half uur is het kussen helemaal koud. Elk kwartier naar de magnetron lopen willen we niet. Eigenlijk is dit kleine kussentje beter te gebruiken als een lekker kompres voor een koude nek of een verrekte spier. Gekocht bij Action voor 2,79 euro. 
Cijfer: 6,5

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *