Studentenvereniging ZHTC is jarig

De oudste studentenvereniging van Zwolle asv ZHTC is 70 jaar en trakteert studenten deze week op verschillende acties en activiteiten.

Maandagochtend vroeg trotseerde het bestuur van de vereniging sneeuw en mist om studenten en medewerkers van Windesheim te trakteren op een ‘plakkie met een bakkie’. De Lünestraat, de weg tussen het tunneltje en de Koggelaan was versierd met slingers, ballonnen en feestelijke afzetlinten. De traktatie van koffie, cake en warme chocolademelk met slagroom werden door de kouwelijke voorbijgangers zeer gewaardeerd.

De traktatie is de aftrap van de lustrumweek die dit jaar van 21 tot en met 25 november plaatsvindt. De vereniging organiseert elke dag evenementen zoals een silent disco, pupquiz en een cocktailavond. Meer informatie over de lustrumweek vind je hier.

Er is 1 reactie op “Studentenvereniging ZHTC is jarig

  1. Alice Hendriks schreef:

    Gefeliciteerd allemaal! Veel plezier deze week.
    Vergeten jullie niet in deze drukke itijd om vóór 1 december de Bestuursbeurs aan te vragen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *