Tattoo: ‘Tattoo op zijn kont’

“Het begon allemaal met een weddenschap. Een vriend van mij beweerde altijd dat hij iedereen in kon maken met elk spelletje. Dat klonk natuurlijk als een uitdaging. We wilden niet wedden om geld, dus we besloten te wedden om een tattoo. De verliezer moest een tattoo laten zetten van een trekker met een grote rookwolk waarin de typische boerse uitspraak ‘poah’ te lezen is. Want wij komen uit de Achterhoek.

We kozen drie spelletjes; voetvolleybal, latje trappen en tot slot beerpong. Bij voetvolleybal verloor ik, maar bij het latje trappen en het beerpongen won ik! Alleen vond hij dat ik niet op een eerlijke manier had gewonnen, dus namen we als compromis beiden de tattoo. Die van hem zit op zijn kont, ik heb die van mij heel tactisch op mijn voet gezet. Spijt? Nee hoor, alleen jammer dat ik die vriend inmiddels niet meer spreek.”

Duco Hummelink
vierdejaars Elektrotechniek in Zwolle

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *