Zeezwemmers

Binnen het domein Gezondheid en Welzijn zijn er vijf collega’s die hebben getraind voor de 1km van de WWF-Sea Swim 2022 van Wereld Natuur Fonds! Dit om aandacht te vragen en geld op te halen voor de bescherming van de Koraaldriehoek. Maak kennis met (vlnr) Ine-Marije Bartels, Edgar Nollen, Indrany Kuik, Nadie Hazekamp en Lammie van den Bosch.

Deze vijf collega’s werken samen binnen de innovatieve eenheid Leven Lang Leren. Nadie is enige tijd geleden naast haar privé koud water zwemclub in Kampen een koud water zwemclub(je) voor collega’s gestart. Daaruit voortvloeiend is het idee bij Edgar ontstaan om met collega’s deel te nemen aan de Sea Swim. Zo gezegd zo gedaan, de vijf collega’s zijn gaan trainen en hebben zich de afgelopen maanden hard ingezet om zo veel mogelijk geld in te zamelen voor het Wereld Natuur Fonds. 

 Zaterdag 24 september zouden zij de Sea Swim zwemmen. Helaas is de Sea Swim diezelfde ochtend wegens gevaarlijke weersomstandigheden geannuleerd. De groep baalt er ontzettend van; immers leefden zij hier al maanden naar toe en hoopten zij zo veel mogelijk geld op te halen. Gelukkig zijn zij erg enthousiast over het opgehaald totaalbedrag van €1.723! Zij hopen in de komende tijd nog zo veel mogelijk donaties op te halen. Jij kunt deze club jouw blijk van waardering laten zien en het WWF steunen door te doneren via deze link. De donatielink staat nog open tot 16 oktober. Tot slot, ben je van harte welkom om in Zwolle of Kampen mee te zwemmen in het koude water! Meld je daarvoor even bij Nadie. 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *