Tattoo: ‘Glibberige beesten’

“Mijn sterrenbeeld is vissen, maar ik ben ook bang voor vissen. Ironisch. Dus besloot ik tijdens een avondje drinken het sterrenbeeldteken van vissen te laten tatoeëren.
Ik ben niet bezig met horoscopen, maar ik weet wel dat mensen met mijn sterrenbeeld gek zijn op water. Dat heb ik op zich ook. Op het strand voel ik me fijn. Ik ben ook graag in het water, maar dan moet het wel helder zijn. Zodat ik kan zien of er vissen in de buurt zijn. Anders ga ik er echt niet in; vissen zijn vieze, glibberige, beesten. Jaren geleden kreeg ik twee goudvissen cadeau – het verschonen van die bak vond ik de hel op aarde. Ik weet dat die beesten banger voor mij zijn dan ik voor hen, maar toch. Ik vind ze onvoorspelbaar.”

Britte Top
Derdejaars journalistiek

Tekst: Silke Polhuijs
Foto: Gerben Rink

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *