woman wearing face mask

Mondkapje keert terug

Vanaf zaterdag 6 november is het op bepaalde plaatsen op de campus van Windesheim weer verplicht om een mondkapje te dragen. Deze maatregel vloeit voort uit de verscherpingen die het kabinet dinsdagavond aankondigde.

De regels voor het dragen van een mondkapje zijn hetzelfde als voor de zomervakantie: niet in de klas, werkkamer of (sportles), wél in alle andere openbare ruimtes van Windesheim. Daarmee worden alle ruimtes bedoeld waarbinnen iemand zich verplaatst van de ene naar de andere plek, zoals kantines, gangen en trappenhuizen.

Basisregels

In een bericht op Sharenet vraagt het College van Bestuur met klem of studenten en medewerkers zich ook willen blijven houden aan de basisregels. Zoals thuisblijven bij klachten, handen wassen, hoesten in de elleboog, goed ventileren en (zelf)testen.

Daarnaast blijven voor medewerkers ook alle afspraken die binnen teams zijn gemaakt wat betreft ‘hybride werken’ onveranderd blijven.

Respectvol

CvB0-leden Inge Grimm en Henk Hagoort sluiten het bericht af met de volgende oproep: “We weten dat er ook binnen onze hogeschool soms lastige situaties ontstaan over vaccinatie, in de les of tijdens het werk. Laten we respectvol met elkaar omgaan, rekening houden met verschillen en er samen het beste van maken.”

“Dat doen we nu vooral door vanaf 6 november onze mondkapjes weer uit de kast te halen en ons te houden aan de basismaatregelen.”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *