Stemming: Wat is jouw leukste dagje uit?

Na anderhalf jaar corona mogen we weer samen uit en op stap. Wat ga jij organiseren met je vrienden en familie?

“Ik ga een schuurfeest houden! Bij ons op de boerderij. Ik bouw een feestzaal van kisten en regel een dj of een band. Ik nodig alle derdejaars uit. Voor 20 euro mogen ze maximaal bier drinken. En ermee gooien als ze dat willen, haha. Tot nu toe zagen we elkaar alleen op het terras, zo’n echt feest is na-tuurlijk vet.”

Hessel de Pee (20)
derdejaars civiele techniek“Een dagje Wipeout met onze hele familie. We gaan naar een groot recreatiepark in de Betuwe, waar je de Wipeout doet langs een parcours met obstakels. Zoals een megasweeper op het water. Best spannend, je moet een reddingsvest aan! Maar ik hou van een sportieve uitdaging! Ik geef zelf Zumba lessen.”

Sheila Spiegelenberg (25)
tweedejaars AD sociaal werk in de zorg“Naar het strand in Scheveningen. Dat doen we elk jaar met onze vriendengroep. Geweldig! Een balletje trappen, een drankje doen en de zee in. Grote speakers erbij met lekkere muziek, wat wil je nog meer? We kennen elkaar van de middelbare school, dus we zien elkaar niet meer zo vaak. Nu kan het eindelijk weer. ”

Bas Koedijk (23)
tweedejaars psychomotorische therapie“Naar Walibi met een vriendin: lekker samen een actief dagje in het pretpark. Dat staat bovenaan ons lijstje. Misschien combineren we het met een festival bezoek. We gaan in ieder geval in de Goliath. Ik heb een beetje hoogtevrees, maar in die achtbaan heb ik dat niet! Geweldig als je boven in de lucht even stil hangt voordat hij naar beneden suist.”

Fabienne Denissen (20)
eerstejaars social work“Een avond feesten en doorzakken met mijn vrienden uit de klas. Ik kom uit Soest, ik ben nog nooit in Zwolle uit geweest! We gaan wel eens iets drinken op het terras van Lübeck. Maar het wordt hoog tijd dat we het Vliegende Paard en de andere studentenkroegen leren kennen. Spontaan uitgaan en nieuwe mensen leren kennen, dat heb ik enorm gemist.”

Bas van der Lugt (17)
eerstejaars finance and control

Tekst en foto’s: Ernest Mettes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *