Windesheimstudent Geert Nentjes verslaat Barney en wint belangrijk toernooi

Een belangrijke overwinning voor darter Geert Nentjes. De student Technische Bedrijfskunde op Windesheim won maandag een finaleronde van een toernooi in Duitsland.

Daardoor mag hij automatisch meedoen aan de prestigieuze toernooien van de PDC, de toonaangevende bond binnen de dartswereld. En passant versloeg hij onderweg naar de finale ook nog even Raymond van Barneveld, vijfvoudig wereldkampioen.

Geert Nentjes, die deze maand afstudeert, sprak in een interview met WIN twee jaar geleden de ambitie uit om ooit tot de wereldtop te behoren: “Ik hoop professioneel darter te kunnen worden om dan uiteindelijk de Top 16 van de wereld te halen. Geleidelijk naar de top, dat is de bedoeling.” Eind januari stond Geert op plek 88.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *