Tattoo: Gevoel van vrijheid

Wat is het verhaal erachter? In deze rubriek vertellen studenten van Windesheim over de betekenis van hun tattoo.

“Toen ik de flamingo’s op Aruba zag, voelde ik me fantastisch. Ze stonken heel erg, maar zagen er geweldig uit. Ik was nog niet vaak op vliegvakantie geweest en zat opeens aan de andere kant van de wereld. Bij de flamingo’s voelde ik échte vrijheid.    

Ik ging met een vriend naar Aruba, maar met z’n zessen kwamen we terug. We ontmoetten er twee Nederlandse koppels: het begin van een bijzondere vriendschap. We gaan nog steeds samen op vakantie. Bijna allemaal hebben we een flamingo-tattoo laten zetten. Die staat niet per se voor Aruba, maar voor liefde en vriendschap.

Iedereen in deze groep heeft een rugzakje. We hebben allemaal iets meegemaakt wat ons heeft getekend. Daarom begrijpen we elkaar.”

Daniël Oosterloo, derdejaars student verpleegkunde

Tekst: Silke Polhuijs
Foto: Gerben Rink

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *