Borrel voor singles op Valentijnsdag

Docenten en medewerkers die de liefde van hun leven nog niet hebben gevonden, zijn morgen van harte welkom op de Valentijnsborrel van Windesheim.

De borrel wordt 14 februari tussen 16 en 17.30 uur gehouden in het grandcafé op de Zwolse campus. Organisator is Sheila Zwanenburg, medewerker van het international office. Het idee voor een singlesborrel kwam spontaan bij haar op: “Ik ben zelf single en zou graag een leuke partner willen ontmoeten. Met vrienden had ik het wel eens over speeddaten. Mijn collega zei: hier op Windesheim zouden toch ook een hoop leuke singles moeten rondlopen? Zo ontstond het idee om iets met Valentijnsdag te organiseren.”

Het grandcafé vond het een prima idee. Er worden Valentijnsversieringen opgehangen en gratis welkomstdrankjes en hapjes klaargezet. Aanmelden hoeft niet. Het is geen besloten bijeenkomst, dus er lopen misschien ook andere bezoekers van het grandcafé binnen. Sheila: “Ik hoop dat er veel singles komen kijken die het leuk vinden om anderen te ontmoeten. En wie weet ook wel de liefde van je leven!”

Sheila Zwanenburg organiseert de Valentijnsborrel in het grandcafé.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *