Tattoo: De kubus van Metatron

“Religieus ben ik niet, maar de patronen in mijn tattoo hebben te maken met de filosofie dat we onderdeel zijn van een groter geheel. Het eerste deel met die cirkels en lijnen is de kubus van Metatron, een aartsengel uit het Joodse geloof. Het tweede deel is het ‘flower of life’-patroon en zit om het eerste deel heen. Beide figuren horen bij de gedachte dat alles om ons heen te verklaren is met wiskundige berekeningen en figuren. Een soort blauwprint van alle levende materie, die overal in terugkomt, waar ook ter wereld. Mijn tattoo herinnert mij aan de levensles: adem in, adem uit, ik ben onderdeel van een groter geheel. Ik word uiteindelijk toch wel geleid naar waar ik naartoe moet gaan. Heb vertrouwen.”

Tom Soomers
vierdejaars student global project and change management 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *