Nieuwe leden medezeggenschap

De nieuwe leden van de medezeggenschapsraden voor komend studiejaar 2019-2020 zijn bekend.

Bij de verkiezingen voor de centrale medezeggenschapraad werden de huidige voorzitter, Cor Niks, herkozen als cmr-lid, net als medewerkers-leden Vincent Radewalt en Martijn Sikkens. Midya Mulah Khalil werd niet herkozen, in haar plaatst komt Valerie Reiter die al eens eerder medewerkers-lid van de cmr was.

In de studentgeleding krijgt de centrale medezeggenschapsraad drie nieuwe gezichten: Marie Endebrock van de opleiding Global project and change management en Dagmar Hoekstra en Gijs van Selm, beide studenten van hbo-rechten.

Ook de nieuwe leden voor de deelraden en de opleidingscommissies van Windesheim zijn afgelopen weekend bekend gemaakt door de verkiezingscommissie.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *