Alle colleges gaan door op stakingsdag ov

Vakbonden hebben voor 28 mei een enorme staking aangekondigd binnen het openbaar vervoer. Alle Windesheimlocaties bereiden zich voor op deze geplande chaotische dag.

“Iedereen is goed op de hoogte gebracht”, zegt Saskia van Reenen van de afdeling Communicatie. In tegenstelling tot andere hogescholen vindt er deze week op Windesheim nog geen officiële tentamenperiode plaats. Toch zijn er wel toetsen gepland op deze dag, waar mogelijk zijn die verplaatst naar een andere datum of locatie. Saskia van Reenen kan niet zeggen om hoe veel toetsen het precies gaat.

Actie
De vakbonden voeren actie voor een beter pensioen. NS-medewerkers en werknemers binnen het stad- en streekvervoer leggen het werk de hele dag neer. Momenteel is het nog niet bekend of de bussen deze dag ook stil blijven staan.

Ben je afhankelijk van het ov? Houd dan de websites van de NS (Almere/Zwolle), Keolis en van OV Regio IJsselmond (Connexxion) in de gaten en zorg voor alternatief vervoer ‪op dinsdag 28 mei‬. 

Parkeerplekken
Windesheim Zwolle biedt docenten, studenten en andere werknemers die met de auto komen extra parkeerplekken bij speelpark Dinoland. Bij de receptie van hoofdgebouw C kunnen deze dag gratis uitrijmunten afgehaald worden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *