Mooiste man van Nederland?

Tweedejaars Bart de Vries wordt eind juni misschien wel verkozen tot mooiste man van het land. Hij is namelijk in de race voor de titel Mister International Netherlands.

“Mocht ik winnen dan staat het natuurlijk goed op mijn cv en mag ik naar de wereldwijde finale in Las Vegas. Dat zou heel leuk zijn! Maar ik stap er blanco in zonder al te hoge verwachtingen, ik zie deze wedstrijd vooral als een leerzame ervaring en als springplank.”

Shoot voor Gaastra
Want bedrijfskundestudent Bart (21 jaar oud) is nog maar kortgeleden in het modellenwereldje gedoken. Afgelopen december liet hij voor het eerst professionele foto’s van zichzelf maken, die hij opstuurde naar meerdere modellenbureaus. Dat leverde op dat hij te zien was in een campagne van provincie Gelderland, voor de Provinciale Statenverkiezingen.

“En ik deed laatst een shoot voor het kledingmerk Gaastra, daarvoor heb ik een hele dag op een zeilboot gezeten. Waarschijnlijk gaan ze die foto’s gebruiken voor hun website. Erg tof, helemaal omdat het een internationaal bekend merk is. Dat smaakt naar meer!”

Serieus hard werken
Naar de sportschool om fit op de catwalk te verschijnen, hoeft Bart niet. Hij traint namelijk al meerdere keren per week in het zwembad. “Ik zit in het eerste team van waterpoloclub Swol1894, we spelen twee niveaus onder de hoogste divisie. We trainen drie avonden in de week plus in het weekend een wedstrijd en daarnaast vaak op vrijdagavond een extra training of oefenpot. Serieus hard werken dus.”

De finale van de Mister International Netherlands-verkiezing is op 28 juni. Daar wordt niet alleen gelet op uiterlijk, ook wordt gekeken naar hoe de kandidaten zichzelf presenteren. Bart is één van de zestien finalisten. (WvE)

Wil je meer zien van Bart? Kijk dan op: instagram.com/bartdevriess

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *