Nieuwe internationale debattenreeks op Windesheim

Het Internationaal Project Managementbureau (IPMB) gaat elke maand een Engelstalige debatavond organiseren voor alle Windesheimstudenten. Onder de naam ‘philosophical science café’ worden verschillende internationale onderwerpen behandeld. Het eerste debat staat vanavond gepland met als thema feminisme. De avond is van 19.00 tot 20.30 uur bij X1.90 op de Zwolse campus.

Het IPMB wordt volledig gerund door (internationale) Windesheimstudenten van de module ‘Global Project’ en ‘Change Management’. Het bureau is een leer-werkbedrijf dat opdrachten uitvoert voor externe opdrachtgevers maar ook leuke activiteiten organiseert voor Windesheimstudenten zoals het philosophical science café. (RvA)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *