Woltman Elpers neemt afscheid

Josephine Woltman Elpers start op 1 januari als directeur Food & Dairy bij de hogeschool van Hall Larenstein in Leeuwarden en Velp. Woltman Elpers was directeur van het Windesheim Honours College en daarna, tot eind vorig jaar, van het domein Techniek. Een ernstig ongeluk maakte dat zij toen terug moest treden. Na een gecompliceerde periode van revalidatie en een zware operatie afgelopen juni, neemt zij nu ‘met een lach, maar ook met een grote traan’ (zoals ze in een persoonlijk schrijven vertelt) definitief afscheid van Windesheim. Ze gaat zich ‘samen met mijn nieuwe collega’s, inzetten voor onderwijs en onderzoek gericht op een duurzame productie van gezond voedsel en gezonde zuivel wereldwijd’. (MH)

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *