‘Mijn doel is om nog verder te groeien’

Student Commerciële Economie Jelle Verdorst heeft de jaarlijkse ondernemerswedstrijd van Windesheim gewonnen. Met zijn onderneming DentalRules maakt hij software voor tandartspraktijken.

Daarmee neemt hij veel administratieve lasten bij tandartsen weg, een oplossing voor een actueel probleem in de branche. “Het is geweldig om de prijs te winnen, het voelt toch als erkenning voor het harde werk. Ik dacht wel dat ik een goede kans had om de winst te pakken, maar VR Innovations was een goede concurrent”, vertelt de tevreden winnaar.

In korte tijd realiseerde hij van alle genomineerden de meeste groei en de grootste omzet. Volgens de jury was Jelle van alle genomineerden het verst met zijn onderneming. Vooral de punten omzet, groei en innovatie werden zeer goed beoordeeld. Zo heeft DentalRules al 150 klanten.

“Het doel voor de toekomst is om nog verder te groeien. We zijn een bedrijf met veel kosten, daarom moeten wij een hoge omzet draaien. Als de omzet stijgt gaat de winst ook omhoog, dat is natuurlijk de bedoeling”, aldus Verdorst. (WL)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *