4,5 procent meer nieuwe studenten

Windesheim verwelkomt dit jaar ruim 4,5 procent meer nieuwe studenten dan een jaar eerder, ongeveer 7940 vergeleken met een kleine 7600 per 1 oktober 2017. Die groei komt voornamelijk door de vestiging in Flevoland: plus 23,5 procent. De instroom in Zwolle is heel stabiel. De teller staat op ruim 6350 nieuwe studenten (switchers niet meegerekend), dat is ongeveer gelijk aan de twee voorgaande jaren. De vier domeinen in Zwolle laten wél duidelijke verschillen zien, zo groeien Techniek en Business, Media & Recht met ruim 5 procent, terwijl Bewegen & Educatie (-2,5 procent) en Gezondheid & Welzijn (-5,1 procent) krimpen. De totale populatie zal waarschijnlijk met 3 à 3,5 procent toenemen, tot ruim 23.400 studenten. (WvE)

Lees ook op onze website: ‘Flevoland groeit hard’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *