Opening nieuwe locatie Almere

De nieuwe locatie van Windesheim Flevoland in het Baken Stad College opent vanmiddag zijn deuren.

Het Windesheim logo prijkt op de gevel en de eerste medewerkers hebben hun werkplek betrokken in het nieuwe Windesheim pand aan de Rooseveltweg in Almere.

“Het is nog wat rommelig, maar we kunnen maandag met het onderwijs starten”, aldus Mireille Wolf-Rouhorst, manager bedrijfsvoering van Windesheim Flevoland. Het hogeschoolnetwerk Eduroam draait en het eerste meubilair staat in de lokalen. De definitieve inrichting van de studielandschappen wordt begin oktober verwacht.
Windesheim heeft voor de komende drie jaar tweeduizend vierkante meter ter beschikking op de tweede verdieping van de VMBO school Baken Stad College. De Pabo, het Teachers College, Bouwkunde, Engineering en het lectoraat Leiderschap in onderwijs en opvoeding nemen hier hun intrek.
Vanmiddag (28 augustus) is er een gezamenlijke aftrapbijeenkomst van het domein in de nieuwe locatie.

Lees ook het eerdere artikel: ‘Nieuwe locatie in Almere’

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *