Volg de win!

What’s new op Windesheim? Wil je weten wat er speelt? Volg dan win’!

Facebook
Het spannendste nieuws, mooie interviews en vette foto’s van events op de campus vind je op onze Facebookpagina Hogeschoolkrant win’ – Windesheim. Ook altijd leuk: de partypics van studentenfeesten en -verenigingen. Sta jij erbij?

Instagram
Duik in het studentenleven via onze foto’s en Instagram-stories op Krantwin. Heb je zelf een foto of filmpje van de campus of het studentenleven gemaakt, tag dan @krantwin.

Hogeschoolnetwerk Sharenet
Volg community win op hogeschoolnetwerk Sharenet. Via de tijdlijn attenderen we medewerkers en studenten op de interessantste opinie- en onderwijsartikelen. Alle berichten uit vorige kranten zijn ook terug te vinden op de community.

De papieren krant
De hogeschoolkrant ligt overal op de campus bij de ingangen en de kantines. Elke paar weken komt er een nieuwe papieren editie uit. De krant doorbladeren is een prima manier om snel te weten te komen wat er speelt onder studenten en medewerkers.

De site
Alles over Windesheim, de campus, studeren en het studentenleven vind je op de site van win’: hogeschoolkrantwin.nl. Nieuws, interviews, columns, opinieverhalen, achtergrondartikelen, waar en wanneer de leukste studentenfeestjes zijn… you name it.

Wat is win’?
Win’ is het nieuwsplatform en krant van Windesheim, speciaal gemaakt voor studenten en medewerkers. Win’ publiceert dagelijks nieuws, foto’s en video’s via verschillende online-kanalen. Op de site www.hogeschoolkrantwin.nl en in de papieren krant vind je meer nieuws, interviews en rubrieken over onderwijs en studentenleven. Win’ biedt daarnaast achtergronden, columns en ingezonden brieven die de diepte ingaan. Ook voor je uitgaansagenda kun je terecht bij win’, met volop tips voor studentenfeesten. De redactie werkt via een onafhankelijke formule. Daardoor weet je zeker dat alle berichtgeving gaat over dingen die studenten en medewerkers écht bezighouden.

Het team van win’ is gevestigd in kamer C1.84. Wil je je verhaal kwijt of heb je tips, foto’s of agendaberichten voor de krant? Kom langs, of mail win@windesheim.nl.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *