Herstel gebouw X op stoom

Aannemer Trebbe/Hegeman werkt momenteel vier ploegen van in totaal zestig mensen aan het verstevigen van de plaatnaden in gebouw X.

“Met een paar weken hebben we meer zekerheid over de planning van de herstelwerkzaamheden, zegt directeur diensten Pieter Dieckmann. Trebbe heeft al een deel van verdieping X7 aangepakt, om te zien hoe lang het werk duurt. “Daarbij worden installaties gedemonteerd en wanden afgeschermd, alvorens de verstevigingsankers worden geplaatst. De ankers kunnen na tien dagen worden aangespannen, waarna installaties weer gemonteerd worden en de plafonds gesloten kunnen worden” aldus Anton de Ruiter van de afdeling huisvesting. (EM)

Er zijn 1 reacties op «Herstel gebouw X op stoom»

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *