Kandidaten gezocht voor inspraak

Zin om mee te beslissen over Windesheim? Studenten en medewerkers kunnen zich nog tot 20 april (17.00 uur) kandidaat stellen voor de medezeggenschap.

Er hebben zich al ruim zestig  65 mensen aangemeld maar er zijn vier keer zo veel mensen nodig. De studenten laten goed van zich horen, maar vooral het aantal medewerkers dat zich kandidaat stelt, blijft achter. Redelijk dramatisch is het probleem bij het domein gezondheid & welzijn, waar zich voor de deelraad (op dit moment) nog maar één medewerker en geen enkele student heeft aangemeld. Veel open plekken zijn er ook in álle opleidingscommissies . Een verlenging van de termijn zit er niet in… dus: meld je nú aan! (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *