Docent fotografeert ‘spiegelingen’

Tot en met 30 juni is in het Mediacentrum de tentoonstelling ‘Spiegelingen’ te zien, een fototentoonstelling van Koos Nuninga, docent Nederlands bij de afdeling schakeljaar en taalcursussen.

De geëxposeerde foto’s bestaan uit samenvoegingen van gespiegelde tegendelen, waardoor een intrigerende symmetrie ontstaat. Nuninga wil met zijn werk studenten inspireren tot creativiteit en een impuls geven aan kunst in het algemeen: ‘Spiegelingen hebben mijn bijzondere belangstelling. Kernwoorden bij fotografie zijn voor mij: vriendelijke aandacht, concentratie, geduld en doorzettingsvermogen.’ Een vervolg op deze expositie zal het volgende cursusjaar plaatsvinden in het X-gebouw.  (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *