Internationaal cheerleaderskamp op Windesheimcampus

Samen met Varsity Europe organiseert de Dutch Cheerleading Association (DCA) 
dit weekend het UCA CHEERCAMP in de sportzalen van On Campus.

Verschillende cheerleadersteams uit heel Nederland komen naar Zwolle om de fijne(re) kneepjes van het acrobatische cheerleadersvak te leren van internationale professionals die lid zijn van de Universal Cheerleaders Association. De teams leren nieuwe technieken, stunts, en piramides op hun eigen niveau.

Foto: On Campus

Tijdens de Olympische Winterspelen in Peyong Chang was het Nederlandse cheerleadersteam, met oud-Windesheimstudent Yke Roelofs, van de partij om te cheeren bij verschillende wedstrijden en medailleceremonies. (RvA)

Lees hier het interview met Yke.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *