Vertrek Rob van Lambalgen

Directeur Rob van Lambalgen van het domein business, media en recht heeft per 26 februari zijn functie neergelegd. Een en ander gebeurde in overleg met het College van Bestuur.

Van Lambalgen zal, aldus de officiële bekendmaking, ‘een nieuwe wending aan zijn loopbaan geven, buiten Windesheim.’ Het College hoopt eind maart te weten of de vacature vanuit Windesheim kan worden ingevuld, anders gaat ze extern. (MH)

Er zijn 1 reacties op «Vertrek Rob van Lambalgen»

  1. Joop schreef:

    Niet meer dan logisch dat hij ook hier weer vertrekt. De man heeft in zijn hele loopbaan een spoor van vernieling achtergelaten. Het hebben van een doctorstitel zegt helemaal niets over iemands vermogen om resultaat te boeken, maar dit zorgt er wel voor dat de man steeds weer (zwaar overbetaald) aan de bak komt.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *