Film: ‘Red Sparrow’

Journalistiekstudente en filmfreak Michelle van der Molen steekt haar mening niet onder (bioscoop)stoel of bank. Deze week bekeek ze: Red Sparrow

Een spionagethriller met Jennifer Lawrence in de hoofrol, die na een mislukte balletcarrière onder druk van haar oom voor de Russen gaat spioneren. Als een über-verleidelijke verleidster.

Veel vrouwelijk schoon dus?
Aangezien Jennifer Lawrence, die de Russische Dominika speelt in deze film, door de Russen wordt opgeleid om met haar lichaam mannen te verleiden, zijn er inderdaad genoeg hoogtepunten te zien. Wat een geweldig mooi lichaam heeft deze actrice! De sportschool krijgt er na deze film genoeg nieuwe abonnees bij, want wie wil er niet uitzien zoals Jennifer?

Geschikt voor een date?
Er komen voortdurend naaktscènes voorbij die voor awkward situaties kunnen zorgen tussen jou en je kersverse date. Maar aan de andere kant zijn de actiemomenten in Red Sparrow meteen een goed excuus om elkaar eens stevig vast te houden. Bijvoorbeeld de scène waarin iemand levend gefild wordt! Reserveer dus maar een loveseat.

Aanrader?
Het is een film voor iedereen die van raadsels en actie houdt. Vechtscènes genoeg, en er is ketchup in overvloed gebruikt, gezien alle bloederige taferelen. En niet tussendoor in slaap vallen, want dan snap je niks meer van de film. Het is een complex verhaal, dus koppie erbij houden. Maar dan krijg je ook wat, want het plot is verrassend.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *