Buitenkant: ‘Ik heb mijn droom doorgezet’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Dian Rolf (19), tweedejaars small business & retail management.

Wat een tof jasje!
“Dankjewel! Ik kwam hem in Amsterdam tegen toen ik op zoek was naar een Kerstige outfit. Ik ben DJ en normaal gesproken draag ik dit jasje alleen als ik optreed. Op een gewone schooldag zie ik er meestal meer casual uit, maar precies toen ik dit jasje één keer naar school droeg spotten jullie mij.”

Veel met je uiterlijk bezig?
“Niet heel veel. Ik draag niet elke dag make-up en heb niet echt een bepaalde stijl of kledingstukken waar ik waarde aan hecht. Als ik ga draaien maak ik me wel op en trek ik kleding aan die wat bijzonderder is. Soms een bloesje, een andere keer weer een crop top. Of dit jasje natuurlijk.”

Hoe ben je dj geworden?
“Ik wilde als klein meisje al DJ zijn. Maar pas in 2015 ging de knop om en begon ik als DYANN. Ik kocht een draaitafel, oefende veel en won een DJ-contest in een club in Harderwijk. Daar draai ik nog steeds en ik word steeds vaker voor feesten en events gevraagd.”

Hoe voel je je op het podium?
“Ik beweeg natuurlijk mee met de muziek, maar ik voel me gewoon normaal. Ik merk wel dat ik als DJ aandacht krijg van mannen, net zoals mannelijke DJ’s aandacht krijgen van vrouwen. Het is wel eens gebeurd dat een jongen vroeg of ik met hem mee naar huis wou. Nee bedankt, laat me lekker draaien.”

Lyanne Ederveen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *