Stemming: Wat moet er veranderen op Windesheim?

Wat kan Windesheim doen om van dit jaar een topjaar te maken?

“Ik hoop echt dat het X-gebouw weer opengaat in 2018. Ik vind het niet heel erg hoor, maar het zou echt heel fijn zijn als we weer een eigen gebouw krijgen. We zitten nu namelijk overal en nergens. Maar goed, daar kan Windesheim natuurlijk ook niet veel aan doen, dat is overmacht.”
Edwin de Graaf (20)
derdejaars communicatie


“Ik hoop dat in 2018 de mediatheek wat groter wordt. Net wilde ik daar even gaan zitten om wat tentamenstof door te nemen, maar het was me echt veel te druk. Zo vlak voor de tentamenweek is dat niet ideaal. Of er moeten wat meer studieruimtes worden ingericht.”
Iris Rijpstra (20)
tweedejaars human resource management

 

“De kwaliteit van docenten mag wel wat beter in 2018. Ik ben er zelfs zo gefrustreerd over dat ik net de klas uit ben gelopen! We mochten niet eens weten wat er op het tentamen kwam. Dat horen we toch te weten? Nou, toen we dat vroegen ging ze helemaal uit haar plaat.”
Faye Woesthuis (17)
eerstejaars journalistiek

 

De bureaucratie hier op school mag wel wat minder in 2018. Ik wilde een minor aanvragen bij een ander domein, maar wat een werk heeft dat gekost. Ik werd echt van het kastje naar de muur gestuurd. Terwijl er tijdens open dagen wel wordt verteld dat je veel vrijheid hebt in je studiekeuze.”
Boy Hultink (26)
vierdejaars bedrijfskunde

 

 

“Goede voornemens voor school? Dat is heel simpel: als we dan met alle journalisten in het D-gebouw zitten, zorg dan op zijn minst voor een gezellige kantine. Het mag allemaal wel wat gezelliger, met al die bakstenen in dat gebouw. Het stinkt er ook een beetje.”
Christian Holtland (19)
tweedejaars journalistiek

 

Ron Mauer

Er zijn 3 reacties op «Stemming: Wat moet er veranderen op Windesheim?»

 1. Ik kan het toch echt niet helemaal oneens zijn met Iris 😉 Waar we kunnen proberen we zoveel mogelijk werk- en studieplekken te organiseren binnen het Mediacentrum.

  Peter van Helsdingen
  Manager Mediacentrum

  1. Carlo schreef:

   Dag Peter, Even iets heel anders: Reunie van Nemo Plus als zin en interesse: naar glinstering at hotmail punt com, Groet Carlo
   Op vrijdag 13 maart 2020 vanaf 17.00u starten we de reünie van Nemo Plus met een borrel bij Stadscafé Van der Werff in Leiden.

   Om circa 19.00u willen we daar een hapje eten met wie dat leuk vindt. Voor het eten moeten we vooraf het aantal personen doorgeven dus kun je ons laten weten of je er ook bij zult zijn?

   Mocht je nog andere oud Nemo Plussers kunnen benaderen voor de reünie dan zijn zij natuurlijk ook van harte welkom!
   Met vriendelijke groet,Krista & Leon

 2. Mark Stadhouders schreef:

  “We mochten niet eens weten wat er op het tentamen kwam.” Geniaal. Die Faye komt er wel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *