Extra locatie buiten campus

Windesheim opende deze week een tijdelijke locatie aan de Koggelaan, bedoeld voor het onderwijs voor professionals van domein BMR.

Reden om buiten de campus te gaan huren was het tekort aan ruimte door de sluiting van gebouw X. Windesheim huurt tot de zomer een deel van de onderste etage van Koggelaan 5d in Hanzeland, bij het station, voor de post-hbo studies en de master opleiding van BMR. Buiten de uren voor de contractactiviteiten kunnen de lokalen worden gepland voor bijvoorbeeld van de Corporate Academy.

De locatie heeft vier leslokalen, twee gesprekskamers en een studieruimte. Voor de docenten en projectleiders zijn flexplekken gecreëerd. Gerrit Kuiper, de manager van BMR Ondernemen: “De verhuizing was best spannend en vroeg veel aandacht en energie. De uitvoering, projectmanagement en de ondersteuning van het onderwijs voor professionals zitten dicht bij elkaar, wat de kwaliteit ten goede komt.”

Door de sluiting van X is de druk op het Mediacentrum van de campus toegenomen. Daarom is daar het studielandschap op de eerste verdieping ingericht als stilteruimte.

Ook verwacht Windesheim dat de tijdelijke parkeerplaatsen bij Dinoland vaker vol zullen zijn tijdens Winter Dinoland, maar bij De Bierton is voldoende parkeerplek. (EM)

Er zijn 1 reacties op «Extra locatie buiten campus»

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *