Nieuwe locatie buiten campus

Het onderwijs voor professionals van domein BMR krijgt een tijdelijke locatie buiten de campus, aan de Koggelaan in Hanzeland.

Reden is het tekort aan ruimte voor colleges en trainingen, door de onverwachte sluiting van gebouw X. Daarom huurt Windesheim van 1 december tot de zomer een deel van benedenverdieping van het pand aan de Koggelaan, tussen de campus en het NS Station van Zwolle. De post-hbo studies en de master opleiding van BMR worden daar gehuisvest.

Het gaat om Koggelaan 5d, naast het UWV. De verdieping krijgt vier leslokalen en twee gesprekskamers. De vijf medewerkers die een noodlokaal op G1 hadden gekregen na de sluiting van X, krijgen werkplekken aan de Koggelaan. Voor de docenten en projectleiders worden flexplekken gecreëerd.

Het gebouw zit aan de achterzijde overigens aan hetzelfde binnenplein als BrainZ, de Windesheimlocatie die afgelopen februari haar deuren opende (het rode gebouw links op de foto).

Gerrit Kuiper, de manager van BMR Ondernemen: “Dankzij snel handelen van collega’s van de afdeling Facilitair krijgen we een representatieve ruimte. Daardoor komen uitvoering, projectmanagement en ondersteuning van het onderwijs voor professionals weer dicht bij elkaar, wat de kwaliteit ten goede komt.” Vindt hij het niet vervelend om buiten de campus te zitten? “We zitten tussen de professionals, prachtig toch. Het is best spannend en het vraagt veel aandacht en energie, maar ons hoger gelegen doel is hoogwaardig onderwijs voor tevreden cursisten.”

Woensdag 6 december worden de spullen uit de afdeling in het X-gebouw naar de Koggelaan verhuisd. Daarna kunnen de medewerkers beginnen met het inrichten van de etage. Het onderwijs in de nieuwe locatie start op maandag 11 december. (EM)

Er zijn 1 reacties op «Nieuwe locatie buiten campus»

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *