Zingen voor de Sint

Eerstejaars Justin Westera verwelkonde de Meppeler Sint en Piet met een zelfgeschreven Sinterklaaslied.

Alle basisscholen kregen de tekst en de muziek om te repeteren. Justin, student aan de lerarenopleiding Nederlands via afstandsleren: “De kinderen hadden het lied heel goed geoefend en het hele plein stond vol. Het was het cadeau voor Sinterklaas van de kinderen en hij was er heel blij mee.”

Justin en zijn bandleden deden er niet lang over om het Sintlied samen te stellen. “Het schrijven van ‘Hij komt er aan’ was echt in een uur klaar. Ik heb een studio aan huis dus we konden het ook makkelijk opnemen. Al met al zijn we zo’n tien dagen bezig geweest.”

Justin is al een aantal jaar actief in de muziekwereld als zanger en tekstschrijver. Een half jaar geleden besloot hij zich samen met zijn muziekvrienden te verenigen in de band Poeha!, en zich uitsluitend te richten op stoere kindermuziek. (RvA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *