Gezamenlijke verkiezing alle raden

De afdeling Support onderzoekt de mogelijkheid om de drie verkiezingen voor de medezeggenschap binnen Windesheim (voor de CMR, de deelraden en de Opleidingscommissies) te combineren.

Het plan is ontstaan omdat  vanwege de taakverzwaring van de Opleidingscommissies, ook daarvoor verkiezingen moeten worden gehouden. Het combineren  maakt het mogelijk om de afzonderlijke campagnes samen te voegen in één ‘week van de verkiezingen’, waardoor de bekendheid en de respons groter kunnen worden. Jurist Yasemin Üzüm: “We onderzoeken momenteel  of alle betrokken het plan zien zitten. Maar ik denk dat dat wel goed komt. Het streven is om dan in het voorjaar van 2018 de eerste gemeenschappelijke verkiezingsweek te organiseren.” (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *