‘Job tinder’ wint startup weekend


Een soort Tinder, maar dan om een bijbaantje te vinden. Met dat idee wonnen drie Windesheimstudenten het Startup Weekend Zwolle.

Via de app Elevate kunnen bedrijven en jongere werkzoekenden elkaar vinden en ‘keuren’ op basis van hun ingevulde profiel, wat moet leiden tot een snelle match. Tijdens het startup-weekend op 11, 12 en 13 november werkten deelnemers, verdeeld in groepjes, een idee voor een product of dienst binnen 54 uur uit.

De finale was een pitch voor een vakkundige jury. De prijs werd uitgereikt door Windesheim-alumnus René de Heer, wethouder en loco-burgemeester van Zwolle.

Het drietal bestaat uit hbo-ict-student Carmen van de Beek (links op de foto) en Windesheim Honours College-studenten Gijs van Selm en Mert Öner (rechts). Ze maken onderdeel uit van een groep van zes en zijn van plan de app ook daadwerkelijk te ontwikkelen.

Mert: “De eerste stap is om ons concept te valideren. We zijn zo’n ambitieus team, het is zonde als we hiermee zouden stoppen na dit succesvolle startup-weekend.” (WvE)

Foto: Hans van Eijsden

Er zijn 1 reacties op «‘Job tinder’ wint startup weekend»

  1. jos veldwijk schreef:

    We zijn ontzettend trots op de prestaties van dit team, super! Naast team ‘Elevate’ zijn nog 3 teams sinds Startup Weekend Zwolle bezig om hun startup verder te ontwikkelen, geweldig!

    Goed om te weten: als organisatie zien we ALLE deelnemers als winnaars! Ze hebben zo ontzettend veel geleerd en gedaan, in slechts 54 uur. We zijn trots op jullie – vanwege jullie ideeën, jullie passie, jullie moed om te pitchen, jullie doorzettingsvermogen, jullie bereidheid om samen te werken met mensen die je (nog) niet kent, jullie energie en alles wat jullie hebben gedeeld!

    Ben je benieuwd of Startup Weekend Zwolle iets voor jou is? Als deelnemer of als organizer? We delen graag onze ervaringen met je! Je bent van harte welkom op onze netwerkborrel van 19 januari, bij Launchlab: http://launchlab.nl/event/netwerkborrel-startup-weekend-zwolle-2018/

    Graag tot dan!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *