Windesheim meest toegankelijk

In de categorie ‘grote hogescholen’ is Windesheim nummer één als het gaat om de begeleiding van studenten met een functiebeperking.

Dat blijkt uit een onderzoek van het Centrum Hoger Onderwijs Informatie. Windesheim scoort op alle thema’s boven het landelijk gemiddelde en is ook nog eens ten opzichte van vorig jaar op vrijwel alle onderdelen gestegen. Studenten bij Windesheim zijn met name tevreden over de toegankelijkheid, het begrip van docenten en medestudenten voor hun beperking en de manier waarop docenten het onderwijs aanpassen aan hun mogelijkheden. Floor Alles, teamleider van het studiesuccescentrum: “Deze eerste plaats is een mooie beloning voor al die inzet.” (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *