Schoonmaakbeurt voor Leukste Studentenhuis


Een professionele schoonmaakbeurt voor het studentenhuis van Jasper, Dideke en Jordi. Zij wonnen vandaag namelijk de verkiezing van Leukste Studentenhuis van Zwolle.

Naast de schoonmaakbeurt ontvingen ze pizza’s en een wisselbokaal, die een prachtig plekje kreeg op het toilet, tussen de wc-reinigers.

Waarom dit het leukste huis van Zwolle is? Volgens Dideke is hun huis ‘een lust voor het oog’. “Maar bovenal is het een fijn thuis door de gezelligheid met elkaar, bijvoorbeeld tijdens het eten, thee- of koffiedrinken en film kijken.”

Ook zorgen de drie bewoners goed voor de goudvis Hetty én hebben ze het toilet op een creatieve manier omgetoverd tot een Koninklijk Huis-museum(pje).

De verkiezing van Leukste Studentenhuis van Zwolle werd dit jaar voor het eerst georganiseerd, door de Zwolse afdeling van D66. De prijs werd uitgereikt door onderwijswethouder Jan Brink.

Het studentenhuis van Jasper van Dijk (student aan  Windesheims Lerarenopleiding Biologie), Dideke Boonstra (student aan de VIAA) en Jordi de Koning (calo-student niet aanwezig tijdens de uitreiking vanwege stage) staat in de Nachtegaalstraat in de wijk Kamperpoort en kijkt uit richting de bioscoop en het centrum. (WvE)

 

Meer foto’s vind je op onze facebookpagina.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *