Windesheim blijft groeien

Windesheim verwelkomt dit collegejaar waarschijnlijk drie à vier procent meer nieuwe studenten dan een jaar eerder. Momenteel zijn er 8822 aanmelders.

Het aantal definitieve inschrijvers zal lager uitvallen, omdat veel studenten zich aanmelden voor meerdere studies, niet door het voortraject van de studie heenkomen of alsnog besluiten niet te gaan studeren. Maar Bert Boll, teamleider studentenadministratie, verwacht dat dit jaar minder afvallers. “Veel nieuwe studenten krijgen een positieve indruk van Windesheim tijdens open dagen, studiekeuzecheckdagen en in het contact met de hogeschool voorafgaand aan de aanmelding.”

Windesheim Flevoland heeft ruim tien procent meer nieuwe studenten, vooral door het starten van associate degrees. (WvE)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *