‘Eerste keer in open water’

Calo-student en wedstrijdzwemmer Jari Hofsink won met Team Windesheim de Zwolse Estafette Triathlon.

Vorig jaar werd eerstejaars Jari (middenin op de foto) al clubkampioen bij zijn03-‘Eerste keer in open water’-Win 01-14 september 2017 zwemclub Deltasteur in Kampen. “Bij de triathlon op 2 september zwom ik 670 meter, maar in mijn trainingen zwem ik vier á vijf kilometer. Het was voor mij de eerste keer om in open water te zwemmen, dat was dus wel spannend.”

Het Windesheimteam bestond naast zwemmer Jari uit  fietser Huigert de Hoop, docent Bouwkunde, en hardloper Anne Velema, docent Arbeidsrecht.

Twee docenten in het team vond Jari erg gezellig. “Grappig dat ik bij Huigert in het team kwam omdat ik hem toevallig  kende van mijn vorige studie. Ik heb eerst Civiele Techniek gestudeerd aan Windesheim en kreeg toen les van Huigert.” (RvA)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *