Dreigende sluiting Dialoog

Het doek gaat vallen voor ‘Windesheim in Dialoog’. Medewerkers hebben het voorgenomen besluit  te horen gekregen dat de afdeling bedoeld om de dialoog met de samenleving te stimuleren, per 1 januari opgeheven zal worden.

De programmering wordt inmiddels al afgebouwd, maar het is nog onduidelijk wat dit gaat betekenen voor de traditionele wekelijkse bijeenkomsten ‘7 voor 1’, die nu georganiseerd worden door WiD-medewerker Arie Jansen. Programma coördinator Francien Lange geeft toe: “We kregen het ook niet echt voor elkaar grote groepen mensen op de been te krijgen.” Maar ze vraagt zich af hoe het nu verder moet. “Als de hogeschool deze functie wil vasthouden, moet het onderwijs het oppakken.” (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *