Where The Wild Parties Are…

Je bent op zoek naar avontuur. Maar welke studentenvereniging heeft écht iets te bieden?

Caramba!

13-Where The Wild Parties Are…(01)-win 19-29 juni 2017

Denk je aan een feestje, dan denk je aan Oikos Nomos. Op Witte Donderdag (de dag voor Goede Vrijdag) geven ze elk jaar een spetterende Mexican Tequila Party. Uiteraard met sombrero’s en sambaballen! Mexicaanse drank zoals Desperado’s, tequila’s of corona’s mogen daarbij natuurlijk niet ontbreken. Maar dat is niet het enige. Ook het Kerstgala is elk jaar een groot succes!

Swimming in beer

13-Where The Wild Parties Are…(02)-win 19-29 juni 2017

Ben jij een bierkenner? Dan is ZHTC misschien wel iets voor jou! In februari organiseert de vereniging altijd de bierweek. Studenten kunnen dan een hele week goedkoop speciaal- biertjes proeven. Vorig jaar bijvoorbeeld wel 220 smaken! En in juni kun je naar de Eindweek om het schooljaar goed af te sluiten. En wie weet bouwt ZHTC wel weer een zwembad van bierkratten.

Slaap lekker!

13-Where The Wild Parties Are…(03)-win 19-29 juni 2017
Houd jij niet alleen van een goed feestje, maar ook van zoiets als lasergamen? Dan is Gumbo Millennium iets voor jou! De vereniging staat bekend om zijn leuke activiteiten. Zo organiseerde Gumbo tijdens de Week van de Student een heus springkussengevecht en stond er tijdens het lustrumfeest van Windesheim een wipe-out machine klaar om op te springen. Elk jaar wordt studentencafé Het Vliegende Paard omgetoverd tot een bloedstollende lasergame-locatie.

Enteren in almere!

13-Where The Wild Parties Are…(04)-win 19-29 juni 2017

Als je denkt dat ze alleen in Zwolle weten hoe je een feestje moet bouwen, dan heb je het mis! Endzjin uit Almere geeft meerdere keren per jaar een leuk feestje met lekkere dansplaatjes, mooie lichtshows en lage drankprijzen. Elk studiejaar wordt afgesloten met een spetterend eindfeest. Niks is te gek! Zo werd er vorig jaar een partyboot afgehuurd die door de Almeerse wateren voer. Iedereen is welkom!

Ook dat nog!

  • Christelijke studentenverenigingen: Ichthus, Navigators en Absens Carens richten zich op gezamenlijke Bijbelstudie en aanbidding. Maar dat betekent niet dat de leden alleen maar met hun neus in de Bijbel zitten. Ze houden net zo goed als ieder ander ook van feestjes en in de kroeg zitten.
  • Heb je meer zin in sportief bezig zijn met een feestje op zijn tijd? Dan kun je terecht bij studentenroeivereniging Boreas (Zwolle) en Agon (Almere).
  • Bazinga! uit Almere heeft warme contacten met hogescholen, de gemeente, lokale ondernemers en grote organisaties. Superhandig als je in je studententijd wilt gaan netwerken. Wie denkt dat Bazinga! alleen maar serieus is heeft het mis! Ook zij geven regelmatig feestjes.
  • Waltertje (voor de opleiding journalistiek) organiseert regelmatig swingende feestjes in studentencafé Het Vliegende Paard. Daarnaast organiseren ze collegereeks Uitgelicht!, waarbij iedere maand een inspirerende journalist wordt geïnterviewd.
  • Vestuvalo (voor alle opleidingen binnen de calo) heeft tot eind oktober de fleurtijd. Dat betekent dat elk dispuut een feest organiseert voor nieuwe leden. Maar dat is nog maar het begin. Het hele jaar door worden er verschillende feesten gehouden

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *