Don’t Panic!

Op de campus staan overal mensen klaar om Eerste Hulp te bieden.

 

10-Don’t Panic(04)-win 19-29 juni 2017Zwart scherm?
Studeren is onmogelijk zonder de digitale systemen N@tschool  en Educator. Maar dan moeten je laptop en smartphone daar wel mee kunnen werken. Op hogeschoolnetwerk Sharenet kun je voor bijna alles een handleiding vinden maar gaat het helemaal mis, loop dan naar het Serviceloket, rechts van de receptie in het hoofdgebouw.

 

 

10-Don’t Panic(05)-win 19-29 juni 2017

Chill….
Zin om te relaxen onder het genot van een lekker drankje? Dan moet je naar het Grandcafé onderin gebouw G of het Sportcafé in S.

 

 

10-Don’t Panic(06)-win 19-29 juni 2017Duik erin!
Wil je sporten naast je studie? Neem dan een abonnement bij On Campus in gebouw Z. Daar kun je zwemmen of fitnessen, maar ook bijvoorbeeld zaalhockeyen en tegen de klimwand opklauteren. Kijk even op de achterkant van deze win’!

OnCampus heeft een speciale AANBIEDING: Gedurende de hele maand september kun je gratis meedoen aan de studentensporten.

 

 

Verdwaald?10-Don’t Panic(01 )-win 19-29 juni 2017
Heb je twijfels bij je studie, klachten? Kom je er met je studiebegeleider niet uit? Klop dan aan bij het Studiesuccescentrum (C0.86). Daar zitten specialisten aan wie je in vertrouwen iets kunt melden, bijvoorbeeld ook bij psychische problemen. Ook kun je daar begeleiding regelen voor studeren met een functiebeperking.

 

 

10-Don’t Panic(02)-win 19-29 juni 2017Mag ik even wat zeggen!?
Wil je meepraten over de inhoud van je opleiding, word dan lid van de opleidingscommissie. Je kunt ook lid worden van de deelraad, waarin je meebeslist over de gang van zaken binnen je domein. Het kost tijd, maar is ook heel leerzaam. Meedenken over de plannen van heel Windesheim gebeurt in de centrale medezeggenschapsraad (CMR), waarvan enkele plaatsen gereserveerd zijn voor studenten. Wanneer de verkiezingen naderen, organiseren de cmr-studenten ludieke acties om stemmen te werven, zoals ontbijtjes uitdelen.

 

10-Don’t Panic(03)-win 19-29 juni 2017

Let’s party!
Wil je iets organiseren? Een knallend feest, een bijeenkomst, een workshop? Maar je hebt geen idee hoe dat moet? Evenementenbureau Buro Ruis en studentencafé Het Vliegende Paard helpen je graag. Google ze even!

 

Afleiding?
Op het voorplein en het grasveld bij het X-gebouw zijn regelmatig marktjes en culinaire verrassingen te vinden. Je kunt je geest scherpen in een goed gesprek met studentenpastor Martin Jans (C1.94, of 06-30227431), of juist tot rust komen in de Stilteruimte onder het auditorium (dat is die grote zaal bij de hoofdingang). In het auditorium zélf worden regelmatig bekende Nederlanders geïnterviewd voor de serie Uitgelicht van de journalistiekopleiding.

 

Bedreigd? Gediscrimineerd?
Op Windesheim moet iedereen prettig en veilig kunnen studeren. Hier is geen plaats voor discriminatie, intimidatie of andere ongewenst gedrag. Door niemand niet. Mocht je daar toch last van hebben, laat je niet op je kop zitten en neem contact op met de vertrouwenspersonen van Windesheim, Nel van der Loos en Piet Westerhuis. Te bereiken via vertrouwenspersonen@windesheim.nl

 

Ssssstttt….10-Don’t Panic(11)-win 19-29 juni 2017
Overal op Windesheim zijn stilteplekken en studentenwerkplekken te vinden, maar de mooiste plekken vind je in het Mediacentrum, achterin in het hoofdgebouw. Uiteraard vind je daar ook alles op het gebied van boeken, tijdschriften en multimedia.

 

 

10-Don’t Panic(12)-win 19-29 juni 2017Opgelicht? Afgewimpeld?
Vragen over je rechten als student? Of over de hoogte van je huur? Het Studenten Overleg Orgaan Zwolle (SOOZ) behartigt de belangen van de Zwolse student. De SOOZ heeft zijn eigen ‘Studentenbalie’ links van de receptie in C.

 

 

 

 

Studenten in Almere, opgelet!
Wil je extra ondersteuning, bijvoorbeeld bij het ‘leren studeren’, bij psychologische problemen (faalangst, stress), of heb je financiële vragen, moeite met taal, met het schrijven van een scriptie et cetera, dan kun je terecht bij het Studiesuccescentrum. Dat heeft geen echte plek maar is bereikbaar via het serviceplein op de zesde etage, of via

studiesucces@windesheimflevoland.nl. Voor een persoonlijk gesprek onder vier ogen (over alles wat met de studie te maken heeft) kun je contact opnemen met de decaan, via decaan@windesheimflevoland.nl

 

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *