Buitenkant: ‘Ik ben een vurig type!’

Win’ speurt naar studenten die er opvallend uitzien. Deze week: Linde Bijkerk (25), vierdejaars sociaal pedagogische hulpverlening.

Stoer haar!
“Dank je! Ik heb het in allerlei kleuren10- Buitenkant ‘Ik ben een vurig type’-win 18-15 juni 2017 gehad, maar rood past het beste bij me: ik ben een vurig type. Ik zeg wat ik denk, doe wat ik wil en ga daar volledig voor. Ik kan ook nogal direct zijn. Mensen schrikken daar soms van, maar vervolgens lachen ze erom. ‘Typisch Linde’, zeggen ze dan!”

Waar ga je voor?
“Mijn studie sph! Tijdens de kappersopleiding die ik hiervoor deed, vertelden klanten me regelmatig hun problemen. Als kapper moet je neutraal blijven, maar ik wilde er meer mee doen. Daarom switchte ik naar sph. Na mijn studie wil ik slachtoffers van huiselijk geweld begeleiden, want tijdens mijn stage merkte ik dat ik daar het meeste feeling mee heb.”

Waarom deze tattoo?
“Het is een lotusbloem: een mooie, krachtige, bloem die uit de modder groeit. Ik heb net als die bloem veel meegemaakt en met mij is het ook goed gekomen. Ik ben gezond, met mijn studie gaat het goed en ik heb een lieve vriend, familie en vrienden. Ja, ik ben een gelukkig en tevreden mens!”

Janine Sterenborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *