Windesheim verbindt zich met bieb

Windesheim krijgt zijn eigen kamer in de nieuwe bibliotheek in het
Zwolse centrum.

De bibliotheek, die afgelopen maand zijn deuren opende in de Stadkamer aan de Zeven Alleetjes, krijgt een speciale vergaderkamer voor studenten en medewerkers van de hogeschool, geschikt voor acht personen. “De gedachte is dat je soms met een klas of een groep in de stad bij elkaar kunt komen in de studiezaal. Dan kun je ook de vergaderkamer reserveren als je een rustige ruimte nodig hebt”, zegt manager vastgoed & facilities Dirk Pieter Halbesma.

Het samenwerkingsproject loopt vijf jaar, Windesheim verzorgt de inrichting. Medewerkers en studenten kunnen de ruimte per half mei reserveren via het Facilitair loket van Windesheim. (EM)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *