Stemming: ‘Wat moet de cmr voor jou regelen?’

Studenten en docenten mogen weer stemmen voor de centrale medezeggenschapsraad (cmr). Welke onderwerpen moeten hoog op de agenda van de hogeschool komen?

Anouk Vermue (19)03-Stemming(01)-win 16-11 mei 2017   
tweedejaars lerarenopleiding Engels
“Het regelen van stages bij de lerarenopleidingen moet veel beter. Vooral bij ons en bij Geschiedenis zijn te weinig stageplekken geregeld bij middelbare scholen. Daardoor hebben we vaak te laat of helemaal geen stage en dus kan je niet verder met je studie.”

Bas de Ruijter (20)03-Stemming(02)-win 16-11 mei 2017
eerstejaars teachers college
“Eigenlijk ben ik best tevreden, ik heb nergens echt last van. Wat kleine dingen: de toiletten in gebouw D stinken; er mag wel wat meer uitleg gegeven worden over Sharenet en de kantine is duur. Het zou ook fijn zijn als een deel van de campus in het weekend open zou zijn zodat je er kan studeren.”

Stephen Rietbergen (23)03-Stemming(03)-win 16-11 mei 2017
derdejaars small business & retail management
“De manier waarop onze onderzoeken bij bedrijven worden geregeld, kan beter. Er moet een soort database zijn waaruit je een onderzoeksopdracht kan kiezen. En nog iets: kleine studieruimtes zitten altijd vol als je zelf wilt studeren.”

03-Stemming(04)-win 16-11 mei 2017Julius Tolle (20)
derdejaars journalistiek
“Sharenet is heel onoverzichtelijk, ik zoek altijd lang naar het tentamenrooster. En de oudste gebouwen, A tot en met S, doen me altijd denken aan een oude middelbare school. O ja, en sommige lokalen in gebouw X hebben nauwelijks ventilatie, waardoor het in de zomer bloedheet wordt.”

Evert-Jan van der Sluis (21)
derdejaars hbo-ict03-Stemming(05)-win 16-11 mei 2017
“Toevallig doe ik zelf mee aan de CMR-verkiezingen! Ik vind dat er te weinig studieruimtes beschikbaar zijn. En ik zou graag willen dat een aantal lokalen speciaal beschikbaar wordt gesteld als zelfstudieruimte.” (HJB)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *