Vincent Corjanus lanceert single

05-Vincent Corjanus lanceert single-win 15-20 april 2017Eerstejaarsstudent journalistiek Vincent Corjanus, die eerder een aantal gedichtenbundels publiceerde (zie win’ 14), heeft deze week op zijn website, spotify en iTunes een eerste single gelanceerd, getiteld ‘Dromen schilderen’.

In het interview in de win’ maakte hij al duidelijk dat hij graag liedjes wilde schrijven, en: “Dit keer heb ik zelf de tekst én de muziek geschreven. Het was oorspronkelijk een gedicht waar later akkoorden bij ontstonden.”

Vincent hoopt op 17 juni, tijdens het Full Color Festival in Kampen, niet alleen ‘Dromen schilderen’ maar ook andere liedjes van zichzelf ten gehore te brengen. (MH)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *