Toch genoeg kandidaten cmr

Op de valreep hebben zich voldoende studenten en medewerkers kandidaat gesteld voor de centrale medezeggenschapsraad (cmr).

Dat is te danken aan een verlenging van de inschrijftijd en een grote wervingscampagne, waarbij student-lid Boy Rolloos gratis ontbijtjes uitdeelde bij de hoofdingang (zie foto).crm kandidatenwerven met ontbijtje 1 bewerkt verkleind

Er zijn nu achttien kandidaten gevonden voor zes vrijkomende zetels voor medewerkers en zeventien kandidaten voor zeven vrije studentzetels. Twee weken geleden luidde de cmr de noodklok, omdat ze vreesde dat er zetels leeg zouden blijven. Toen hadden zich nog slechts drie medewerkers en één student kandidaat gesteld. De verkiezingen zijn volgende maand. Vijf zittende leden van de personeelsgeleding stellen zich herkiesbaar. Waarnemend voorzitter Bert Wimmenhove vertrekt, omdat zijn termijn van zes jaar erop zit. (EM)

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *