‘Een trip down memory lane’


Windesheim heeft een eigen podium op het Bevrijdingsfestival in Zwolle. Wat je op 5 mei kunt verwachten in dit Windesheim Theater? Onder andere de band Bedjûl, van 18.30 tot 19.00 uur.


ICT-docent Frank Demilt speelt in de band Memory Lane. De naam zegt het al: nummers die

luisteraars terugbrengen naar de tijd van The Eagles en Crosby, Stills, Nash & Young.

Memory LaneOuderwets goed?
“We spelen covers van westcoast-muziek, een mix van country, rock en folk zoals nummers van The Eagles of Crosby, Stills, Nash & Young. De vier bandleden hebben totaal verschillende achtergronden en juist daardoor vullen we elkaar goed aan. Dat zorgt voor harmonie in onze muziek!”

Jullie leukste optreden?
“We hebben een keer op een besloten feest gespeeld in een rijdende stoomtrein. We speelden de hele middag akoestisch in diverse coupés. Muziek verbindt: je staat emotioneel in verbinding met elkaar. Samen met anderen onderweg zijn in een trein van meer dan honderd jaar oud versterkte dat nog veel meer. Het was heel bijzonder!”

Wat kunnen we verwachten op 5 mei?
“Een trip down memory lane! Engelstalige covers van bekende liedjes, waarin veel persoonlijke
boodschappen zitten. Van groot leed tot klein geluk en andersom. Het belangrijkste wat we uit willen dragen is harmonie en verbinding: als wij als mensen ons in harmonie voelen met elkaar, voelen we ons vrij.”

Tekst: Janine Sterenborg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *